Persbericht d.d. 24 maart 2021


‘Vergaderen in Lansingerland’ in Bergschenhoek schiet mede-ondernemers te hulp


"Ondernemers die hun business een boost willen geven, kunnen een professionele vergaderruimte voor online meetings goed gebruiken. Ook is er veel vraag naar fijne (flex)werkplekken. Wij hebben de faciliteiten op dat gebied. In deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om elkaar te helpen”, aldus Yvette Nikolic, eigenaar van Vergaderen in Lansingerland en Secretariaat Online.

Het pand aan Weg en Bos 21 in Bergschenhoek is goed bereikbaar met meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen word je verrast door het interieur, de technische faciliteiten en de gastvrijheid van het team. Goede koffie ontbreekt natuurlijk niet.


Yvette Nikolic

Op de foto: Yvette Nikolic van Vergaderen in Lansingerland


Yvette, ondernemer sinds 2005, licht toe waarom ze een paar maanden geleden zijn verhuisd naar Weg en Bos. "Dit pand biedt alle mogelijkheden om bestuursvergaderingen en commissievergaderingen te faciliteren. Een heerlijke ontvangstruimte voor je gasten met daarnaast een boardroom voor 8 – 10 personen, groot scherm, professionele camera en perfect geluid." Yvette vult enthousiast aan: “Als je daar dan het razendsnelle internet bij optelt, hebben we hier dé plek voor ondernemers en besturen om te vergaderen, een training te geven of een webinar te verzorgen. Op de eerste etage zijn professionele flexplekken beschikbaar. Daar werk ik zelf ook".


Ondernemers voor ondernemers
Wil jij ook jouw business een boost geven? ‘Vergaderen in Lansingerland’ biedt jou de mogelijkheid als VIP-gast lekker te komen flexwerken, een coachingsgesprek te doen, een training te geven of bijvoorbeeld een commissievergadering te organiseren (gezien de omstandigheden wordt hierbij een maximum van vijf personen aangehouden).

Als onze VIP-gast kun je tot eind april gratis gebruik maken van onze faciliteiten door de kortingscode ONDERNEMER te gebruiken bij je reservering. Pak die kans en geef je business een boost!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvette Nikolic via info@vergadereninlansingerland.nl of 06 – 5256 8389.